Martin Auer: Lufta e Cuditshme, Tregime per nje Kulture te Paqes

   
 

Perseri frika

Please share if you want to help to promote peace!

Perkthimi nga Elton Skendaj

This translation has not yet been reviewed

Enderrimtari
Djali Blu
Planeti i Karrotave
Frika
Perseri frika
Njerëzit e çuditshëm nga planeti Hortus
Dy Luftëtarët
Njeriu Kundër Njeriut
Lufta e Madhe në Mars
Skllavi
Fermerët që ishin të mirë ne aritmetikë
Lufta e çuditshme
Arobanai
Ylli gjarpër
Bllokim trafiku
Dy të burgosurit
Drejtësia
Raporti te Këshilli i Sistemit të Bashkuar Diellor
Të flasim Hapur
Bomba
Parathënie
Download (All stories in one printer friendly file)
Guestbook
About the Translator
About the Author
Mail for Martin Auer
Licence
Creative Commons licence agreement

Ne jemi nje vend paqesor
Dhe kurre nuk do te sulmojme askend,
nese,
askush nuk na sulmon ne.

Ata qe nuk kane nder mend,
Te na sulmojne,
Nuk kane perse te kete frike fare.

Ata qe perpiqen te
Mbrojne vetveten nga ne,
Tregojne se kane
Frike nga ne.

Kushdo qe na trembet,
Tregon
Qe ka nder mend
te na sulmoje.

E shikoni qarte pra,
Qe ne duhet te sulmojme kedo
Qe pergatitet te mbroje vetveten.

   
 

This site has content self published by registered users. If you notice anything that looks like spam or abuse, please contact the author.